Chris Russell pand

Chris Russell

Totaaloplossingen op drukwerkgebied

Chris Russell is de creatieve partner voor alle drukwerkoplossingen. Wij zijn al meer dan 25 jaar specialist in drukwerk & sign, hoge kwaliteit fotoproducten en hebben daarnaast de beste web2print oplossingen ontwikkeld in de markt. Bij Chris Russell willen we iedere dag meer leveren dan onze klant verwacht. Dit betekent dat ons antwoord nooit ‘nee’ is, we de snelste levertijden hebben en de beste kwaliteit in de markt willen leveren.

Omdat wij onze eigen digitale drukkerij hebben, kunnen wij alles helemaal zelf voor u regelen. Zo wordt een concept bij ons ontwikkeld, vormgegeven en geprint bij ons. Dit geeft als voordeel dat we directer kunnen communiceren, sneller kunnen leveren en lagere prijzen kunnen aanbieden.

Duurzaam drukken

Wij streven naar een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering. Zo wordt de hoeveelheid plastic dat gebruikt wordt voor verzendingen geminimaliseerd en gebruiken we in plaats hiervan steeds meer karton. Dit karton is gerecycled materiaal dat afkomstig is van een leverancier die duurzame kartonverpakkingen levert. Ook hebben wij zonnepanelen geïnstalleerd over de gehele lengte van onze productiehallen en hebben al onze papiersoorten het FSC®-keurmerk en het EU Ecolabel.

Onze merken

Andere bedrijven van Chris Russell zijn Fotofabriek, Fotofabrik.de, Studentendrukwerk, Drukwerknodig.nl, PrintApi en Instantdesigntool.

Feest

Ons team

Onze drukwerkspecialisten staan voor je klaar.

Meer leveren dan de klant verwacht!

In ons creatief productiecentrum werkt een team van 180 drukwerkspecialisten om jouw te voorzien van het beste drukwerk. Wij willen dat jij je product zo snel mogelijk ontvangt, is het druk in productie? Dan werkt ons kantoorpersoneel mee om ervoor te zorgen dat het op tijd bij je is!

0
+
DRUKWERKSPECIALISTEN
0
PRODUCTIEVLOER
0
+
JAAR ERVARING
0
GEMIDDELDE BEOORDELING