Sign / XXL Print

Onze grootformaat printers drukken met hoge snelheid banieren, posters, stickers, canvassen en allerlei andere producten.

Voorbeeld: Sign en xxl print

Onze grootformaat printers drukken met hoge snelheid banieren, posters, stickers, canvassen en allerlei andere producten. De xxl prints zijn waterbestendig en lichtvast, geschikt voor binnen en buiten gebruik. De solvent printer is in te zetten voor kleine en middelgrote oplagen posters en P.O.S (Point of Sale) materialen.

UV en eco-solvent print

Nagenoeg alle vlakke materialen kunnen met onze UV- of eco-solvent printers worden bedrukt. Hieronder staan een aantal voorbeelden.

  • Grote posters op A0 A1 of A2 formaat Abri posters en stoepbord posters.
  • Stickers: Raamstickers, raamstreamers, vloerstickers en statische stickers.
  • POS materialen: Lifesize displays, hangtag, labels, wobblers, schapkaarten
    en plafondhangers.
  • Plaatmaterialen: dibond, Forex, hout, foamboard, plexiglas, aluminium en
    reclameborden.

Snijplotter

Ook beschikken we over een snijplotter (Zünd), die kan snijden, slitten en rillen tot wel 50m2 per uur. Naast zachte materialen is de Zünd in staat om massieve plaatmaterialen te verwerken.

In de software van de snijtafel wordt een tekening in vectoren geladen. Hiermee is de machine in staat om op de millimeter nauwkeurig snijvormen te volgen. Zo kunnen we verpakkingen, tassen, dozen, puzzels en wat u verder nog weet te bedenken printen en produceren.

Lamineren

Onze Rolllam laminator kan koud en warm lamineren tot 1,5 meter per minuut. Hierdoor kunnen we razendsnel posters en plaatmaterialen lamineren en beschermen tegen externe factoren.

Voor al uw sign vragen, neem contact met ons op.