Wij maken Drukwerk

Digitaal

Meer info

Wij beschikken over drie moderne digitale persen, waaronder de bekroonde Kodak Nexpress. Voordelen van digitaal drukwerk zijn de constante kwaliteit, snelle levertijden en lage opstartkosten. Hierdoor is digitaal drukwerk uitermate geschikt voor kleine oplages en drukwerk wat snel geleverd moet worden.

Offset

Meer info

Offset drukwerk is ideaal voor de grotere oplages drukwerk. Doordat er aluminium drukplaten gemaakt moeten worden zijn de startkosten hoger dan bij digitaal drukwerk, de stuksprijs is bij grotere oplages echter lager. Offset drukwerk heeft superieure kwaliteit en een grote kleurnauwkeurigheid.

Sign

Meer info

Ook voor sign drukwerk kun je bij ons terecht. Onze signafdeling is uitgerust met een state of art machinepark. Hierdoor kunnen we snel en kwalitatief sign drukwerk leveren. Voorbeelden van ons sign drukwerk zijn: wanddecoratie, gevelbekleding, buitenreclame en binnenreclame.

Nabewerking

Onze drukkerij beschikt over een uitgebreide nabewerkingafdeling. Hier werken onze gespecialiseerde medewerkers het drukwerk voor je af tot het uiteindelijke eindproduct. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.