Boek Drukken

Als je op het punt staat een boek te laten drukken wil je zeker weten dat het met de kwaliteit en levering goed zit.

Bij Chris Russell kun je met een gerust hart jouw boek laten drukken. Wij hebben jarenlange ervaring met het drukken van boeken en ander drukwerk. Hieronder lees je wat voor service en opties wij aanbieden!

Onze boekopties

Type boeken

Omdat niet elke boekenorder gelijk is maken wij boeken op maat. Je hebt bij ons de keus uit de volgende typen boeken: hardcover, softcover, wire-o en geniet gebrocheerd.

Verschillende formaten

Wij bieden een groot aantal "standaard" formaten boeken aan, zoals het kleine A5 formaat boek of het grotere 30x30 cm. Ook maatwerk is bij ons mogelijk, neem hiervoor contact op.

Papieropties

Je hebt bij ons de keus uit veel verschillende soorten papier, zoals: crème kleurig, halfmat, glanzend en wit papier. We bieden papier aan vanaf 90 grams tot wel 300 grams papier. Tevens heb je de optie om het papier te voorzien van laminaat of vernis.

Onze boekenservice

Boek laten ontwerpen

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van het boek? Dan kunnen wij je helpen! Wij hebben ervaren vormgevers in huis die je graag willen helpen met een passend ontwerp voor je boek. Zo zorg je ervoor dat je boek een professionele uitstraling krijgt. Neem contact op voor meer informatie en prijzen.

Persoonlijke begeleiding

Vanaf het aanvragen van de offerte tot het ontvangen van de boeken word je begeleid door een van onze ervaren medewerkers. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jouw boek het gewenste resultaat krijgt!

Snelle levering

Onze boeken worden standaard binnen 6 werkdagen geleverd. Als je de boeken sneller in huis wilt hebben is dat ook mogelijk. Je kunt dan voor de optie spoed kiezen. We zorgen er dan voor dat je de boeken binnen 5 werkdagen in huis hebt.

Eigen productie

Al onze boeken worden in huis geproduceerd door ervaren medewerkers. De boeken worden gedrukt door een van onze digitale 4-kleurenpersen van Kodak NexPress. Deze persen staan bekend om de sublieme afdrukkwaliteit.

Grote en kleine oplage boeken

Wij drukken zowel grote als kleine oplages boeken. Hoe meer boeken je bestelt hoe lager de prijs per boek!

Gratis proefdruk

Bestel je meer dan 10 boeken? Dan krijg je van ons gratis een proefdruk thuisgestuurd.

Jouw boek laten drukken

Is jouw boek al printklaar? Dan kun je dit boek direct gemakkelijk bestellen via onze drukwerkshop. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Neem contact op en wij helpen je graag verder!