Boek Drukken

Als je op het punt staat een boek te laten drukken wil je zeker weten dat het met de kwaliteit en levering goed zit.

Bij Chris Russell kun je met een gerust hart jouw boek laten drukken. Wij hebben jarenlange ervaring met het drukken van boeken en ander drukwerk. Hieronder lees je wat voor service en opties wij aanbieden!

Onze boekopties

Boek inbinden

Omdat niet elke boekenorder gelijk is maken wij boeken op maat. Je hebt bij ons de keuze uit een groot scala verschillende type boeken, we beschrijven de verschillende inbindmethodes hieronder puntsgewijs:

Wij zijn bevoorrecht om dagelijkse vele boekproducties te verzorgen voor onze klanten in binnen- en buitenland. Hardcover boeken die in onze drukkerij zijn gedrukt zijn recent als beste uit de test gekomen bij een consumentenprogramma op de publieke omroep! Een hardcover boek drukken, hoeft niet duur te zijn. Bekijk snel de kosten van het drukken van een hardcover boek.

VERSCHILLENDE FORMATEN BOEKEN

Wij bieden een groot aantal "standaard" formaten boeken aan, zoals het kleine A5 formaat boek of het grotere 30x30cm. Ook maatwerk is bij ons mogelijk, neem hiervoor contact op.

Papieropties

Je hebt bij ons de keus uit veel verschillende soorten papier, zoals: crème kleurig, halfmat, glanzend en wit papier. We bieden papier aan vanaf 90 grams tot wel 300 grams papier. Tevens heb je de optie om het papier te voorzien van laminaat of vernis.

Onze boekenservice

Boek laten ontwerpen

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van het boek? Dan kunnen wij je helpen! Wij hebben ervaren vormgevers in huis die je graag willen helpen met een passend ontwerp voor je boek. Zo zorg je ervoor dat je boek een professionele uitstraling krijgt. Neem contact op voor meer informatie en prijzen.

Persoonlijke begeleiding

Vanaf het aanvragen van de offerte tot het ontvangen van de boeken word je begeleid door een van onze ervaren medewerkers. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jouw boek het gewenste resultaat krijgt!

Snelle levering

Onze boeken worden standaard binnen 2 - 4 werkdagen geleverd. Als je de boeken sneller in huis wilt hebben is dat ook mogelijk. Je kunt dan voor de optie spoed kiezen. We zorgen er dan voor dat je de boeken gemiddeld een dag eerder in huis hebt.

Boek laten drukken, de kosten

Wij geloven niet dat er aan een kwalitatief gedrukt boek een hoog prijskaartje hoeft te hangen. Doordat wij één van de grotere boek produceren van Nederland zijn hebben wij de processen zo kunnen standaardiseren dat de kosten voor het drukken van een boek erg voordelig zijn. In tegenstelling tot veel concurrenten hanteren wij ook geen hoge startkosten. U kunt bij ons dus ook voordelig één boek laten printen.

Eigen productie

Al onze boeken worden in huis geproduceerd door ervaren medewerkers. De boeken worden gedrukt door één van onze digitale 4-kleurenpersen van Kodak waaronder de nieuwste Kodak Nexfinity. Deze persen staan bekend om de sublieme afdrukkwaliteit.

Boek drukken in kleine of grote oplage

Wil je een boek drukken in een kleine oplage? Wij drukken al voordelig boeken vanaf 1 exemplaar. Ook voor grotere oplages kun je natuurlijk bij ons terecht, via onze webshop kun je eenvoudig een grote oplage boeken laten drukken. Wij zijn standaard voordelig, of het nou om een kleine of grote oplage gaat.

Gratis proefdruk

Bestel je meer dan 10 boeken? Dan krijg je van ons gratis een proefdruk thuisgestuurd. Dit proefboek kan je op je gemak doorbladeren en mocht je nog aanpassingen willen doen kan je ons een vernieuwd bestand opsturen voordat we beginnen met de totale oplage van je boekenorder. Wij willen meer leveren dan u verwacht daarom denken we graag met u mee, samen zorgen we ervoor dat u 100% tevreden bent met uw bestelling!

Jouw boek laten drukken

Is jouw boek al printklaar? Dan kun je dit boek direct gemakkelijk bestellen via onze drukwerkshop. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Neem contact op en wij helpen je graag verder!